Hotel Yacht**** Wellness & Business Siófok

A Balaton-part egyik legszebb kilátását kínáló szállodánk a siófoki vitorláskikötőben, közvetlenül a vízparton található – csendes környezetben, városközponttól csupán 10 perc sétára.

 

yacht70 stílusos, modern, ugyanakkor barátságos, légkondicionált szobával, egész évben nyitva tartó a’la carte étteremmel, bárral, egészségügyi szolgáltató központtal és 1000 m2-es panorámás wellness részleggel várjuk vendégeinket.

Az ezerarcú Balaton, a változatos wellness szolgáltatások (25 méteres úszómedence, gyermekpancsoló, beltéri és szabadtéri pezsgőfürdők, szaunák, sószoba, pihenősziget, masszázsok), a gyermekbarát szolgáltatások és a hatalmas teraszok mellett számtalan helyi és környékbeli programlehetőség gondoskodik róla, hogy a családok és a párok számára is egész évben igazi kikapcsolódás legyen az itt eltöltött idő.

A Hotel Yacht a fentieken túl egy kiemelkedő felszereltségű, 300 fő befogadására alkalmas konferencia központnak is helyet ad, amelynek egyedülálló eleme a körpanorámás konferenciaterem. A földszinti gyógyászati központ pedig a Balatoni régióban is kifejezetten egyedivé teszi a szálloda által nyújtott szolgáltatások körét.

Egészségközpont

A Hotel Yacht részeként, mégis önállóan üzemel a földszinten helyet kapó gyógyászati központ, ahol az OEP által nem finanszírozott egészségügyi szolgáltatásokat lehet igénybe venni járóbeteg ellátás formájában.

A Hotel Yacht Egészségközpont olyan komplex lehetőséget kínál, amelyben szakképzett orvosok korszerű diagnosztikai felszereltséggel, nyugodt és kellemes környezetben végeznek vizsgálatokat, szűréseket. Célunk az állapotfelméréssel a prevenció, a teljeskörű kivizsgálás és diagnosztizálás. Szeretnénk, ha a betegségtudat helyébe lépne az egészségtudat.

MENEDZSERSZŰRÉS – Komplex kardiológiai kivizsgálás, Ortopédia, Dietetika, Belgyógyászati és Neurológiai szűrés

 

A Szálloda a szobákat 15 órától biztosítja, az elutazás napján 10 óráig.