2016. október 6 – 9. Siófok, Hotel Azúr****


Körvonalazódik a XXVI. őszi gyógyszerész kongresszus tematikus programja. A rendezvény íve már a korábban közölt előzetes információkból látható, most az előadói felkérésekkel és egyeztetésekkel folytatódik.

BalintIsmét nagy súlyt helyezünk a farmakoterápia menedzsment aktuális kérdéseire. A csütörtök délután és pénteki nap jelentős része a már meglévő terápiás protokollokra is figyelemmel, a legnagyobb betegpopulációt érintő kórképek klinikumát és terápiájukat veszi górcső alá, az érintett szakterületek szakmai vezetőivel. Ezen túlmenően találkozót tervezünk a betegszervezetek képviselőivel.

A szakmai programmal párhuzamosan, új elemként, pénteken kerül megrendezésre az „Ifjúság Napja”. A 2002 óta működő Ifjúsági Fórum más, a generációváltás apropóján fókuszba kerülő új tematikával bővül.

Szombaton, amellett, hogy megemlékezünk a MOSZ alapításának negyedszázados jubileumáról és elismerjük kiemelkedő teljesítményt nyújtó kollégáinkat, három pólusra építjük a mondanivalót. Elsőként szakmai és államigazgatási vezető szereplőknek adunk pódiumot, akik az egészségügyi ellátó rendszer és a gyógyszerészet kapcsolatáról, működéséről és új dimenziójáról fejtik ki álláspontjukat. Ezt követően az egészségtudatos társadalmi magatartás, a gyógyszeres terápia jelentősége, a beteg-együttműködés egyes kérdései és az e-egészségügy kapja a főszerepet. A harmadik blokkban a gyógyszerpiac kerül fókuszba, amelyet a már megszokott módon fórum követ.

Vasárnap kerítünk sort a gyógyszertárak működésével, a tulajdonosi környezetben várható változásokkal, jogi, közgazdasági és adózási területtel összefüggő kérdésekre és konzultációra.

A XXIV. GYOK programját a rendezvény mondanivalóját összegző és a feladatokat is kijelölő MOSZ közgyűlés zárja.

Számos meglepetéssel készülünk! Figyelje további értesítésünket!

Minden kollégát és érdeklődőt szeretettel várunk a 2016. évi GYOK rendezvényein!