Siófok, Hotel Azúr, 2015. október 8-11.

A Magángyógyszerészek Országos Szövetsége, 
az őszi gyógyszerész kongresszusok 1991. évi alapítója

meghirdeti a

Gyógyszerészek XXV. Jubileumi Országos Kongresszusát

Változnak az idők, változik a világ, változik a program. Ami állandó, azok mi magunk vagyunk.

Két és fél évtized alatt nagy utat jártunk be a kongresszusi tematika alakításában. Ebben a jubileumi esztendőben, alapjaiban kívánjuk megújítani az immár hagyományos őszi, gyógyszerészek és szakmai kapcsolataik közötti találkozót.

Meggyőződésem, hogy soha nem volt még ennyire súlyosan fontos a gyógyszertárak és a velük kapcsolatban álló gyártók, nagykereskedők, termék-, rendszergazdák, az ellátás biztonságát segítő cégek, szervezetek közötti együttműködés és harmónia. Az ezt megteremtő találkozásokhoz szabjuk most az új kereteket.

A XXV. Jubileumi GYOK a kapcsolatok építéséről és fejlesztéséről szól. A megszokott helyszínen, Siófokon, a Hotel Azúr minden terében kiállításokat, termékbemutatókat tervezünk. Célkitűzésünk lényege, hogy minél közelebb hozzuk egymáshoz a gyógyszerellátásban érdekelt feleket. A korábban nagy gondolatokat és tudományt bemutató előadóterem a Toscana I. és II. most kiállító terem lesz. Ugyanúgy a Lobby, az Ibiza terem, a tágas, napfényes előterek, a Snack galéria, és az étterem mellett, a recepció közvetlen közelségében felépített zárt teraszok, mind a közvetlen találkozások lehetőségeit hordozzák. A kapcsolatépítés lehetőségét a program kialakításával is segítjük. Csütörtök délután tervezünk szakmai előadásokat, szombaton délelőtt pedig szakmapolitikát a prémium szárny Marbella termében. Ezeken kívül minden időt a kiállításoknak, a kiállítók programjainak és megnyilvánulásának, a kereskedelmi, üzleti kapcsolatok építésének szentelünk.

A közös programok kialakítását fiatal, energikus és innovatív Rendező Bizottság segíti Dr. Gyetvai László elnök úr vezetésével. Lehetőséget kínálunk a kiállítások mellett programban meghirdetett standaktivitásra, profilok, termékek, marketing eszközök és minden, a gyógyszertári munkát segítő tevékenység prezentációs bemutatására és konzultációjára az Ibiza teremben a teljes pénteki napon és szombat délután. A kikapcsolódásra, hozzátartozói és gyermek programokra is készülünk. A szervező és lebonyolító tevékenységet továbbiakban is a megszokott csapat, a GMRt. végzi.

Bízom abban, hogy a gyógyszerpiac előtt álló fellendülés, a szektor egyre jelentősebb szerepvállalása az egészségügyi ellátó rendszerben felkelti érdeklődésüket.

Számítunk Önökre, szükségünk van egymásra!

Az októberi találkozásig üdvözlettel:

Dr. Mikola Bálint

elnök