Kedves Kollégák, Kedves Barátaim!

Gamal_EldimA Multidiszciplináris Egynapos Sebészeti Társaság 2016.
november 4-6. között tartja XII. Kongresszusát.
Ez a Kongresszus mérföldkő a magyar egynapos sebészet történetében. Hosszú évek harca után végre megalakulhatott az Egynapos Sebészeti Szakmai Kollégiumi Tagozat, amelyet a Kollégiumi Tanács megszervezése követ. Végre szakterületünk kivívta a medicinában őt megillető helyet. A Szakmai Kollégium támogatásával a Társaság is fontosabb szerepet tölthet be. A megszülető irányelvek, protokollok segítik majd munkánkat.
Ezáltal az egynapos sebészet terjedése gyorsabbá, az ellátás biztonságosabbá válik. A XII. Kongresszust és Továbbképző Tanfolyamot már ennek reményében szervezzük.
Hívunk, várunk minden érdeklődőt a Kongresszusra, aki elkötelezett az egynapos sebészet fejlődésében, terjesztésében.
Fontos témák kerülnek megvitatásra kerekasztal formájában is. A Továbbképző Tanfolyam, amelyet ismét a Semmelweis Egyetem Kísérletes és Sebészeti Műtéttani Intézettel együttesen szervezünk, komoly akkreditációs pontot is jelent a résztvevők számára.
A Kongresszus színhelyéül – a jól bevált – Balatont választottuk, de új, több kikapcsolódási lehetőséget nyújtó szállodában. Reméljük, hogy minél többen megtisztelnek részvételükkel.

Találkozunk Siófokon, novemberben.

Dr. Gamal Eldin Mohamed s.k.
Multidiszciplináris Egynapos Sebészeti Társaság elnöke
IAAS elnöke