Kecskemét, Hotel Aranyhomok, 2016. árilis 16-17.

Kedves Asszisztens Kollégáim! Tisztelt Gyógyszertárvezetők!

A Magángyógyszerészek Országos Szövetsége 2010. évben rendezte meg az I. Országos Gyógyszertári Asszisztens Konferenciát Budapesten. A rendezvényen résztvevő másfélszáz gyógyszertári asszisztens pozitív véleménye megerősített minket abban, hogy az ilyen típusú konzultációkra igen nagy szükség van. Az elmúlt évek egyértelművé tették számunkra, milyen rendkívül fontos a gyógyszertári csapatmunka. A szolgáltatásfejlesztés, a terápiamenedzsment és a megfelelő gazdálkodás egyre pontosabb munkamegosztást, személyre szabott feladatot és harmóniát igényel. A vény nélkül kapható gyógyszerek és egyéb termékek forgalmának növekedése, a gyógyszertárak speciális igényei szükségessé teszik az asszisztens kollégákkal való folyamatos konzultációt, egyeztetést.

A korábbi évek kedvező visszajelzései azt tanúsítják, hogy a hét végén tartó rendezvény színes programjai, minden egészségügyi szakember számára tartalmaznak hasznosinformációkat. Gyakran a gyógyszerészek is együtt jönnek el munkatársaikkal. Az elméleti oktatáson túlmenően gyakorlati programokat is szervezünk, és mód nyílik a kikapcsolódásra, szórakozásra is.

A budapesti helyszínen indított konferenciasorozatot öt alkalommal Keszthelyen, a rendkívül népszerű Hotel Helikonban folytattuk. Az igényekre és a megközelítési lehetőségre is figyelemmel a rendezvényt ezúttal az ország közepén, Kecskemét öt temploma által határolt főterén az Aranyhomok Hotelben tartjuk.

A továbbképzésen való részvétel költségeit a MOSZ részben átvállalja, részben külső szponzorok anyagi forrásainak igénybe vételével jelentősen tudja csökkenteni.

Kérjük a gyógyszertárak vezetőit támogassák, segítsék munkatársaik részvételét!

A személyes találkozásig kollegiális üdvözlettel:

dr. Mikola Bálint
elnök