Gmrt

"Az Ön öröme, a mi sikerünk"

Helyszín

D50 – Hotel és Rendezvényközpont

D50 épületének története

A Damjanich utca 50. szám alatt álló impozáns objektum 1895-ben épült, így már több, mint 125 éve formálja a budapesti látképet. Eredetileg megrendelésre bérháznak szánták, de aztán 1901-ben egyházi kézbe került. Majd évtizedekig a Regnum Marianum közösség székházaként működött. 1944. Július 2-án az amerikai légiérő egyik bombája egy véletlen folytán a ház udvarán álló kis kápolnára zuhant, ami miatt az sajnos megsemmisült, és helyreállításáról lemondtak.

A kétezres években az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye visszakapta az épületet, sokáig állt üresen, majd 2016-ban kezdődtek el a felújítási munkálatok. A felújítás során a ház klasszikus eleganciája megmaradt, de ez fantasztikusan keveredik a modern funkcionalitással. Épp ezért a D50 tökéletes helyszín bármilyen elegáns rendezvényre. A rekonstruálásnál kiemelkedően figyeltek a hasznos térkihasználásra és arra, hogy az épület minden részlete ki tudja elégíteni a vendégek és partnerek igényeit.

A környékről

A D50 Hotel és Rendezvényközpont 5 perc sétára helyezkedik el Budapest második legnagyobb közparkjától: a Városligettől. A 100 hektáros terület 80%-át teszi ki a fákkal övezett zöld park, a többi részt pedig az itt megtalálható épületek és látványosságok foglalják el. A Liget közelsége mind a hozzánk rendezvényre érkezők számára, mind a nálunk megszálló vendégek számára kedvező.

Esküvők esetében például nem kell a kreatív fotózást más napra szervezni, tökéletesen lebonyolítható a Városligetben. Vidékről vagy külföldről érkező szállóvendégeink pedig pár perc alatt tudnak eljutni olyan nevezetességekhez, mint a Hősök tere, a Fővárosi Állat-és Növénykert, a Fővárosi Nagycirkusz vagy a Széchenyi Gyógyfürdő.

A Damjanich utcai elhelyezkedés előnyös továbbá a Puskás Aréna közelsége miatt is, így ha valaki valamilyen sportesemény vagy zenei rendezvény miatt érkezik Budapestre, a D50 annak is tökéletes választás.