Gmrt

"Az Ön öröme, a mi sikerünk"

Résztvevők

G-Management Rendezvényszervező és Szolgáltató Zrt.

20 éve a gyógyszeriparban dolgozó nagyrészt orvosokból és gyógyszerészekből álló csapat. Tevékenységükkel a gyógyszeripar szereplőinek munkáját és szakmai fejlődését segítik. Többek között évente többször megrendezett orvosi és gyógyszeripari szakmai kongresszusokat tartanak és oktatásokat végeznek.

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Távközlési és Médiainformatikai Tanszéke  (BME-TMIT) főbb oktatási és kutatási területei a távközlés, az informatika, és a média technológiák.

A beszédfeldolgozás területén telefonos és szélessávú rendszerekkel is jelentős eredményeket értek el többek között a telefonközponti feladatok automatizálása, az autós navigáció, az online média indexelés, és a beszédadatbázis feldolgozások területén. A magyar mellett idegen nyelvű megoldásokat is kutatnak.

További fontos eredményeket értek el az infokommunikációs rendszerek, hálózatok széles tématerületén. Tevékenységük a tudományos kutatásokra és gyakorlati alkalmazásaira egyaránt kiterjed.

THINKTech Kutatási Központ Közhasznú Nonprofit Kft.

A THINKTech Kutatási Központ Közhasznú Nonprofit Kft. 2009 óta működik különféle műszaki kutatás-fejlesztési területeken. Az elsődleges hangsúly jelenleg a gépi beszédfelismerés ipari (alkalmazott) kutatásán van. Alkalmazottaik jelentős ipari és/vagy akadémiai tapasztalatokkal rendelkeznek, rövid fennállásuk alatt máris számos K+F projektben bizonyítottak: beszédfelismerési modellek kialakítása több – magyar, lengyel és román – nyelven, multimédia híranyagok monitorozására, beszédfelismerési technológiák kidolgozása telefonos ügyfélszolgálatok minőségbiztosításához. Főbb referenciák: AEGON Magyarország Zrt., Vodafone Magyarország Zrt.