Gmrt

"Az Ön öröme, a mi sikerünk"

Az Elhízás Világnapja 2024 alkalmából

KEREKASZTAL KONFERENCIA AZ ELHÍZÁS MEGELŐZÉSÉRŐL ÉS KEZELÉSÉRŐL

A Magyar Elhízástudományi Társaság 77. tudományos Konferenciája

2024. május 04 - D50 Rendezvényközpont

Általános információk

Program

 

Szponzori felhívás

Szponzori felhívás

Regisztráció


Belépési nyilatkozat

Online

Tisztelt Kollégák! 

Szakmai társaságunk nemzetközi díjjal is kitüntetett 2023. március 4-i tudományos konferenciája és a 2023. december 02-án megrendezett XXXI. Kongresszusa eredményeire, továbbá az új hazai és nemzetközi obezitás menedzsment elvekre alapozva rendezi meg a 2024. évi Elhízás Világnap gondolatiságát is felölelő, immár 77. hazai tudományos konferenciáját „Kerekasztal Konferencia az elhízás megelőzéséről és kezeléséről” címmel.

A Prevenciós Kerekasztal keretében tárgyalásra kerül, hogy milyen aktivitásokkal végzik az elhízás megelőzéséért tevékenységüket az „Állítsuk meg az elhízást!” Prevenciós Platform szervezetei, valamint a releváns szakterületek szakembereinek bevonásával hogyan lehet sikeresen együttműködni a közös népegészségügyi cél – az elhízás megfékezése – érdekében.

Az Elhízás kezeléséről megrendezésre kerülő Kerekasztal diszkussziójában a kezelés elméletében és gyakorlatában jártas szakemberek vitatják meg mely társszakmák szoros együttműködése szükséges elengedhetetlenül, milyen formában lehetséges az együttműködés, a korszerű kezelési paletta hogyan építhető be a gyakorlatba a hatékonyabb kezelés érdekében, valamint megismerhetünk néhány jó gyakorlatot, kezdeményezést is.

A rendezvényre DÍJMENTES részvételi lehetőséget biztosít társaságunk, a jelentkezés előzetes regisztrációhoz kötött (!).

Szeretettel várjuk az elhízás-tudomány széles területéről a téma iránt elkötelezett elméleti és gyakorlati szakembereket az újabb ismeretek kölcsönös megosztása és a sokoldalú, kötetlen eszmecserék folytatása céljából.

Dr. Halmy Eszter

a Konferencia elnöke

A Konferencia elnöke

Dr. Halmy Eszter

A Konferencia társelnöke

Prof.Dr. Forster Tamás

Kiállítók és Támogatók